Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Náměstek hejtmana LK Radek Cikl ocenění kantory

Mgr. Langer Jiří

  • 13. 04. 2012 11:33

Sdílet článek

 

Liberecký kraj již od roku 2003 u příležitosti připomenutí narození J. A. Komenského – Dne učitelů, oceňuje pedagogické pracovníky ze škol a školských zařízení, případně další pracovníky, kteří pracují s dětmi a mládeži.

V prostorách krajského úřadu se uskutečňuje slavnostní setkání oceněných, navrhovatelů
a zástupců obecních a krajských samospráv. Součástí je kulturní program pod záštitou Radka Cikla (ČSSD), náměstka hejtmana Libereckého kraje pro resort školství, mládeže, tělovýchovy a sportu

, který je zpravidla zajišťován žáky některé základní umělecké školy z Libereckého kraje. Náklady na akci jsou hrazeny z prostředků OŠMTS KÚ LK.

Vycházeje z dlouholetých tradic 10. ročník této společenské akce se uskuteční v sídle Libereckého kraje, U Jezu, 3. p. multimediální sál, v Liberci 17. dubna 2012 od 17 hodin. V organizaci akce dochází ke změně – vyhlášeny budou jen dvě kategorie oceněných
a rozšiřuje se okruh navrhovatelů.

„První kategorie „Výrazný přínos pro rozvoj školství v Libereckém kraji“ zahrnuje mimořádnou pedagogickou práci, činnosti a aktivity zviditelňující školu nebo školského zařízení na krajské, republikové a mezinárodní úrovni, jakožto i aktivity směřující k naplňování cílů stanovených v dlouhodobém záměru vzdělávání Libereckého kraje,“ uvedl náměstek hejtmana s tím, že aktivity a činnosti by se měly vázat k uplynulému školnímu roku.

Druhá kategorie „Ocenění za dlouhodobou pedagogickou činnost“ je určena pedagogickým pracovníkům, kteří se věnovali školství, vzdělávání a práci s dětmi a mládeží celý život a jsou zpravidla oceňováni v souvislosti s ukončením profesního působení ve školství.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky