Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Náměstek hejtmana Vít Příkaský se zúčastnil semináře v Českém Dubu

Ing. Škarpichová Libuše

manažer projektu Regionální stálé konference

  • 14. 04. 2010 10:40
  • Rozvoj

Sdílet článek

V úterý 13. dubna se náměstek hejtmana Vít Příkaský zúčastnil semináře k realizaci Strategického plánu LEADER Místní akční skupiny Podještědí v Českém Dubu.

„Od počátku roku 2009, kdy byla na odbor regionálního rozvoje a evropských projektů přesunuta agenda venkova, se snažíme podporovat činnost místních akčních skupin nejen finančně, ale také formou spolupráce. Myslím si, že účast na Vašem semináři zapadá do této mozaiky“ řekl Vít Příkaský ve svém úvodním slovu.

Po jeho vystoupení následovala prezentace zástupkyň Regionálního odboru Státního zemědělského a intervenčního fondu Ivany Víškové a Silvie Kadlecové, ve které zmínily nejčastější chyby, jenž dělají žadatelé ve svých žádostech o dotace. Dotační programy Libereckého kraje pak představila Eva Benešová z odboru regionálního rozvoje a evropských projektů. Na závěr semináře vystoupil Luděk Suchomel s informacemi o 5. výzvě k předkládání žádostí o dotaci v MAS Podještědí. Více informací o této výzvě naleznete zde.

obecenstvo    Ivana Víšková

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky