Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Náměstkyně hejtmana LK Lidie Vajnerová se zúčastnila setkání Business Clubu CZ v Liberci

Mgr. Langer Jiří

  • 12. 04. 2012 16:09

Sdílet článek

 

Bývalá europoslankyně, současná předsedkyně strany Suverenita a kandidátka na prezidentku ČR byla hlavní protagonistkou a hostem třetího setkání libereckého Business clubu. Jeho Vicepresident pan Zdeněk Trs ještě přivítal statutární náměstkyni hejtmana Libereckého kraje ing. Lidii Vajnerovou (SOS), čestnou členku Business clubu, a prezidenta Business clubu CZ Hradec Králové pana Luboše Langra.

„Naštvanosti lidí, která prudce stoupá, se nedivím. Současná situace je hrozná. Jak ještě dlouho si lidé nechají líbit to, co s nimi provádí vládnoucí elita ? Ale určitým dílem si za to mohou sami. Jen ať si každý vzpomene, jak volil. A tak pořád platí, že máme takovou vládu, jakou si zasloužíme…“, řekla mimo jiné ing. Jana Bobošíková.

 

Jana Bobošíková hovořila hlavně o Evropské unii a o svých zkušenostech poslankyně Evropského parlamentu. Uvedla známou skutečnost, že Česká republika si vyjednala snad nejhorší přístupové podmínky, například až čtyřikrát horší než Polsko. Proto není divu, že EU se na Česko dívá s opovržením a jako na poslušného lokaje. „Za tyto špatně vyjednané podmínky mohou všichni tehdejší vládní činitelé, včetně prezidenta Klause.“, uvedla paní Bobošíková.

Ještě připomněla, že k libereckému kraji má citový vztah, protože zde Suverenita úzce spolupracuje se Stranou pro otevřenou společnost, jejímž lídrem je Lidie Vajnerová.

Byla to zajímavá a dynamická beseda, která svou úrovní vybočovala z šedi průměrnosti. Organizátorům se hlavně podařilo do diskuse zapojit širší skupinu účastníků, kteří pohotově reagovali na vyřčené myšlenky.

Setkání agilního libereckého Business clubu provázela i příjemná prezentace a ochutnávka nevšedních čajů TeeGschwendner společnosti AbixEurope. Program ještě doplnila informace o připravované soutěži krásy Miss Libereckého kraje 2012, která se do města pod Ještědem vrací po deseti letech.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky