Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Nejúspěšnější v soutěži psů byla Petra Stehlíková s ovčákem Gasprem

Daníčková Blanka

tiskový mluvčí

  • 28. 09. 2015 09:20

Sdílet článek

Už 34. ročník soutěže psů O LIBERECKÝ POHÁR – memoriál Josefa Velechovského a Rudolfa Bárty, pořádal pod záštitou hejtmana Libereckého kraje pana Martina Půty a primátora Statutárního města Liberec pana Tibora Batthyányho, liberecký Kynologický klub Pavlovice. Závod byl zároveň oslavou pětačtyřiceti let od založení klubu.

V sobotu 26. září 2015 se do areálu Kynologického klubu Liberec - Pavlovice sjelo z celé České republiky, a převážně z Libereckého kraje, 47 přihlášených psů různých plemen se svými 41 psovody, aby poměřili své síly v pěti kategoriích a disciplínách stopa, poslušnost, obrana.

Soutěž posuzovali páni rozhodčí Jaroslav Tišl a Vilém Babička, mistr sportu. Figuranty na obranách byli Karel Vittiš a Filip Gavor. Akce byla podpořena Libereckým krajem a dík patří i všem sponzorům, bez jejichž pomoci by akce neproběhla.

Vítězové jednotlivých kategorií:

KATEGORIE STOPA
1. místo Eva Andělová a Arna Sokov (německý ovčák) ze ZKO Česká Lípa-město

KATEGORIE ZZO
1. místo Marcela Jirasová a Cira z Golštýnů (německý krátkosrstý ohař) z KCHNKO

KATEGORIE ZM
1. místo Jana Langhof a Pepé (kříženec) z CMC klubu

KATEGORIE ZVV 1
1. místo Martin Job a Eddie Maribor (belgický ovčák) ze ZKO Hrádek nad Nisou

KATEGORIE ZVV 2
1. místo a zároveň absolutní vítěz 34. ročníku soutěže psů O liberecký pohár
Petra Stehlíková a Gaspr Saliven (německý ovčák) ze ZKO Studánka

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky