Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Nemocnice v České Lípě získala v konkurenci předních firem první cenu za nejlepší vzdělávací projekt

Benedikt Jiří

  • 07. 12. 2006 00:00

Sdílet článek

[id:4587|autor:Benedikt Jiří|email:jiri.benedikt@kraj-lbc.info|telefon:485 226 550|mobil:|aktualizace:]

Vyhlášení 7. ročníku ceny o nejlepší personální projekt HR Excellence Award přineslo prestižní uznání pro NsP Česká Lípa a její projekt „TOP 21“ (I. a II.) MANAŽERSKÁ AKADEMIE, který v nemocnici probíhá od roku 2005.

Soutěž vyhlašuje Česká společnost pro rozvoj lidských zdrojů, jež tak chce ocenit nejlepší projekty a profesionály v oblasti rozvoje lidských zdrojů, kteří nejvíce přispěli k rozvoji svého podniku, profese a společnosti. Měřítkem pro jejich přínos je především přidaná hodnota pro podnik, vliv na podnikatelské výsledky, osobní přínos pro podnik a jeho image, dlouhodobý přínos pro profesi rozvoje lidských zdrojů, přínos pro společnost.

Odborná komise vybrala tři finální projekty, které pak byly prezentovány na konferenci 5. prosince 2006 v Praze a vítězný projekt pak zvolili účastníci konference tzn. 140 manažerů a specialistů z předních firem, ale i zástupců vzdělávacích společností. Proti českolipské nemocnici ve finále stály společnosti Microsoft a Česká rafinérská. Hlavním partnerem konference byla společnost Deloitte.

Vzdělávacím programem prošlo od začátku roku 2005 dvaačtyřicet zaměstnanců NsP, kteří sami připravili několik návrhů na změny na svém pracovišti. Jednalo se jak o primáře a další lidi z řad vedení, tak zdravotní sestry. Nemocnice plánuje rozvíjet znalosti svých lidí i nadále a chystá další etapu Manažerské akademie.
Rozhovor s ředitelem Vackem v pořadu Ekonomika 24 na ČT24 můžete shlédnout zde.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky