Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Nemůžete naladit TV Genus? Poradíme Vám co s tím

Šírová Květa

  • 21. 01. 2010 14:02

Sdílet článek

Z důvodu častých otázek na kvalitu příjmu regionálního vysílání jsme oslovili redakci TV Genus a zeptali se, proč některé domácnosti v našem kraji mají problémy s naladěním právě jejich vysílání.

Pokud bydlíte v Libereckém kraji a nedaří se Vám TV Genus naladit, je to proto, že:

a) máte anténu nasměrovanou na jiný vysílač než je Ještěd (v Libereckém kraji lze naladit signál z vysílačů Praha - Žižkov a Cukrák, Ústí - Buková hora - z nich už vysílají digitálně všechny multiplexy, Krkonoše - Černá hora – vysílá stále analogový signál.),

b) máte satelit,

c) máte kabelovou TV, která neplní svou zákonnou povinnost šířit v rámci tzv. „must carry“ všechny pozemně vysílané programy v oblasti, kde působí,

d) máte zapnutý set top box (STB) pro příjem digitálních programů České televize, která začala digitálně vysílat z Ještědu již v červenci roku 2009. Chce-li sledovat TV NOVA a TV PRIMA s TV GENUS, musíte si STB vypnout.

Zdroj: redakce TV Genus

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky