Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Novoroční přátelské setkání se již podeváté bude týkat školství

Mgr. Langer Jiří

  • 07. 01. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:7316|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Tradiční, 9. novoroční setkání regionálních osobností z oblasti školství, zaměstnanosti a přeshraniční spolupráce na trojmezní Kristýně v Hrádku nad Nisou  se uskuteční v restauraci Kristýna Jih v Hrádku nad Nisou v sobotu 10. ledna 2009 od 11.15 do 18 hodin.

Účast již přislíbili například radní LK pro ekonomiku Zdeněk Bursa, starosta Chrastavy Michael Canov, náměstek hejtmana pro školství Radek Cikl, za CVLK Vladimír Cvrček a ředitel Jiří Čeřovský, Šćěpan Delan  (SRN-LS),  vedoucí odboru školství KÚLK Robert Gamba, Regina Gellrich (SRN), Lassanka Glowczyk (PL),  Josef Horinka,  senátor za Českolipsko Karel Kapoun, Ctirad Kučera, mluvčí LK Jiří  Langer, Miloslav Pilař, Václav Poštolka, ředitel ISŠ stavební a dopravní Liberec Tomáš Princ, starosta Hrádku n. N. Martin Půta, Alfons Rokoš, publicista Josef Růžička, ředitelka Úřadu práce v Liberci Kateřina Sadílková, náměstek hejtmana pro dopravu  Martin Sepp, ředitel SPŠSE v Liberci Josef Šorm, Jiří Týř, Věra Týřová, operní pěvec Národního divadla Luděk Vele, Zdzislav Wielgus (PL), Jerzy Zajac (PL) a další.

 „Možnými tématy pro letošní volnou přátelskou debatu jsou opět otázky týkající se vzdělávání v Libereckém kraji a  možností přeshraniční spolupráce ve vzdělávání,“ uvedl Jiří Týř, organizátor setkání a prozradil, že opět se někteří účastníci, byť napadl sníh, chystají na setkání přijet na kole.

Dosavadní novoroční setkání měla tato volná debatní zaměření:

2001    Záběh krajských zastupitelstev
2002    Krajská vzdělávací soustava a projekt Prevence v Trojzemí

2003    Projekt Lužice a EU – spolupráce s Lužickými Srby ve vzdělávání

2004    Evropská integrace a Centrum vzdělanosti Libereckého kraje
2005    CVLK – prostředek pro kvalitní vzdělávání mládeže a dospělých

2006    Spolupráce školství a sociální oblasti při celoživotním vzdělávání

2007    Česko-polská spolupráce ve vzdělávání, celoživotní vzdělávání

2008    Možnosti spolupráce středních škol v CZ - DE - PL Trojzemí

 Článek o loňském setkání najdete na http://cz.liberecregion.cz/view.php?cisloclanku=2007020701.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky