Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

O přeshraniční spolupráci s Polskem je velký zájem

Mgr. Langer Jiří

  • 22. 02. 2008 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

[id:6168|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Pro zájemce z řad žadatelů v rámci Operačního programu přeshraniční spolupráce Česká republika – Polská republika 2007-2013 uspořádal odbor regionálního rozvoje a evropských projektů Krajského úřadu Libereckého kraje seminář „Cíl 3 – Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika – Polská republika 2007-2013“.  Seminář se konal 20. února 2008 v prostorách krajského úřadu, zúčastnilo se jej přes padesát účastníků zejména z řad obcí a neziskových organizací.

Na semináři byly prezentovány základní informace o programu (prioritní osy, vhodní žadatelé, princip Lead partner, dotační území, financování atd.), způsobilé výdaje, příjem žádostí, vyplnění elektronické žádosti Benefit. Nechyběl ani prostor pro dotazy, který byl patřičně využit.

„Vzhledem k tomu, že o tento seminář byl veliký zájem a nebyla možnost vyhovět všem zájemcům o seminář, připravujeme další seminář zřejmě ni duben,“ upozornil Vít Příkaský.

Bližší informace o semináři naleznete na webových stránkách kraje www.kraj-lbc.cz/rozvoj, kde jsou umístěny veškeré prezentace.

 

Nabízíme žadatelům také možnost využít osobních konzultací s pracovníky oddělení přípravy a řízení projektů odboru regionálního rozvoje a evropských projektů. Zájemci o konzultaci v rámci Operačního programu přeshraniční spolupráce Česká republika a Polská republika 2007-2013 nebo Programu na podporu přeshraniční spolupráce Česká republika – Sasko vyplní formulář projektového záměru, který naleznou na www.kraj-lbc.cz/rozvoj (odrážka Cíl 3) a zašlou jej na příslušné kontaktní osoby. Tento formulář bude sloužit jako podklad pro konzultaci.


 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky