Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Občané Chrastavy, zeptejte se znovu hejtmana, Váš názor ho zajímá

Bc. Žitná (Dědková) Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 30. 08. 2017 16:44
  • Zastupitelstvo

Sdílet článek

V první zářijový den bude hejtman Martin Půta pokračovat ve svých pravidelných výjezdech po městech a obcích Libereckého kraje. V rámci tradičního Dne s hejtmanem tentokrát v pátek 1. 9. navštíví Chrastavu. V půl páté odpoledne se v místním společenském klubu v Turpišově ulici sejde s občany.

V osm hodin ráno hejtmanův program začne setkáním se starostou Michaelem Canovem, který ho městem bude provázet celý den. O půl hodiny později navštíví Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský, kde ho bude odrůdovou zkušebnou provázet vedoucí Alena Jahodová. Ve čtvrt na deset je na programu návštěva depozitáře hasičského muzea. Následně se hejtman setká a pobeseduje s klienty Domu s pečovatelskou službou v Bílokostelecké ulici.

Poté navštíví Vísku, která je součástí Chrastavy a pohovoří s místními občany. Na programu pátečního hejtmanského dne je také prohlídka cyklostezky vedoucí z Chrastavy do Bílého Kostela, které se zúčastní i starosta Bílého Kostela nad Nisou Jiří Formánek.

Po pracovním obědě se starosty mikroregionu hejtman navštíví firmu JIPA, kterou mu představí ředitel Jiří Janků. V půl čtvrté odpoledne začne prohlídka budovy kina, kde budou k vidění promítací kabiny, pracoviště TV Chrastava, kinosál i plán na rekonstrukci.

Hejtmanský den zakončí Martin Půta již tradičním setkáním s občany a zastupiteli. Beseda se uskuteční od půl páté odpoledne ve společenském klubu (CVA) v Turpišově ulici.

Hejtmanský den 1. 9. 2017 v Chrastavě

8:00 Setkání na radnici

8:30 Návštěva odrůdové zkušebny Ústředního kontrolního a zkušebního ústavu zemědělského

9:15 Depozitář hasičského muzea

10:15 Návštěva Domu s pečovatelskou službou v Bílokostelecké ulici

11:15 Návštěva Vísky

12:15 Prohlídka cyklostezky Chrastava – Bílý Kostel

13:00 Oběd v restauraci U komína

14:30 Návštěva firmy JIPA

15:30 Prohlídka budovy kina

16:30 Beseda s občany

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky