Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Občané Frýdlantu, zeptejte se znovu hejtmana, Váš názor ho zajímá!

Bc. Žitná (Dědková) Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 25. 09. 2017 17:46
  • Rozvoj

Sdílet článek

Hejtman Martin Půta pokračuje ve středu 27. září ve svých pravidelných výjezdech po městech a obcích Libereckého kraje a setkáních s občany a zastupiteli. V rámci tradičního Dne s hejtmanem tentokrát navštíví Frýdlant. Prohlédne si školy, silnice, domov pro seniory, Frýdlantské strojírny a další místa. S občany a zastupiteli města se potká v 16:00 hodin v restauraci Beseda.

Na radnici hejtmana Martina Půtu přivítá starosta Dan Ramzer, který jej bude městem provázet celý den. Nejprve společně navštíví dvě školy, které zřizuje Liberecký kraj - Střední školu hospodářskou a lesnickou a místní gymnázium, jehož budova se letos dočkala výměny oken, zateplení a opravy fasády. Poté si prohlédnou stav krajské silnice č. 03510, které vede z Frýdlantu na Višňovou.

Po obědě se starosty okolních obcí se hejtman Martin Půta a starosta Dan Ramzer podívají do budovy č. p. 46 v centru města na nároží Havlíčkovy a Okružní ulice, kterou kraj vlastní a nemovitost nemá žádné využití. Během odpoledne také postupně navštíví Frýdlantské strojírny Rasl a syn a.s., Domov U Spasitele a projdou se po obnovované křížové cestě (v případě nepříznivého počasí si prohlédnout expozice městského muzea Špitálek).

Hejtmanský den zakončí Martin Půta již tradičním setkáním s občany a zastupiteli. Beseda se uskuteční v sále restaurace Beseda od 16:00 hodin. 

Program hejtmanského dne:

8:30 - 9:00                  přivítání na MÚ Frýdlant

9:10 – 9:50                 Střední škola hospodářská a lesnická

10:00 – 10:50             Gymnázium Frýdlant

10:50 – 11:25             silnice směr Višňová

11:30 – 13:00             společný oběd se starosty okolních obcí

13:00 – 13:20             objekt č. p. 46

13:30 – 14:20             Frýdlantské strojírny Rasl a syn a.s.

14:30 – 15:15             Domov u Spasitele

15:20 – 15:50             Křížová cesta Frýdlant

16:00 - 17:00              beseda s občany a zastupiteli města 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky