Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Odborníci na protipovodňovou ochranu z Ameriky navštíví Liberecký kraj

Šírová Květa

  • 20. 05. 2011 17:42

Sdílet článek

Hejtman Libereckého kraje Stanislav Eichler se v úterý 24. května setká s odborníky na protipovodňovou ochranu z USA a Kanady, kteří ve dnech 20. - 26. května 2011 navštíví Českou republiku. Delegace se setká s hejtmanem a pracovníky KÚ LK ve 13 hodin v zasedacím sále zastupitelstva ve 3. patře sídla Libereckého kraje (č.d.: 326).

Členy této delegace složené z  předních amerických a kanadských odborníků na protipovodňovou tématiku jsou: z USA Ray C. Nagin, bývalý starosta New Orleans, Warren Riley (bývalý velitel policie v New Orleans), gen. Robert Crear (bývalý velitel Mississippské údolní divize a Mississippské říční komise) – všichni působili ve svých funkcích v době nejhoršího hurikánu v amerických dějinách Katrina 2005 a podíleli se rovněž na obnově města a jeho infrastruktury po zmiňované katastrofě. Z Kanady pak přijedou Don Brennan (bývalý výkonný ředitel Manitobské organizace pro krizové řízení) a Chuck Sanderson (jeho nástupce).

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky