Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Ostrov života zve na 9. benefiční koncert. Pomůže nemocným

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 15. 05. 2019 00:00

Sdílet článek

Další, v pořadí již devátý benefiční koncert chystá zapsaný spolek Hrádek nad Nisou – Ostrov života. Akce, kterou spolek pořádá každoročně vždy 3. květnovou neděli, se uskuteční v sobotu 18. května a nabídne bohatý program pro všechny generace. Návštěvníci mohou přispět na dobrou věc. Dobrovolné vstupné je veřejnou sbírkou Ostrov pomáhá a výtěžek je určen na pomoc vážně nemocným spoluobčanům.

V letošním roce se pořadatelé vrací k osvědčenému programu, kdy dávají prostor i méně známým a začínajícím kapelám
a vystupujícím. Ani letos nechybí blok vystoupení dětí z Hrádeckých mateřinek, které celý koncert odstartují.

Nejen hrádeckému publiku zazpívá talentovaná Luisa Jírová, která ohromila porotu v letošním ročníku talentové soutěže, vystoupí členové baletní školy Malex Balet School, kapela z Jedličkova ústavu Rachot band, své vystoupení s dětmi chystá také nadaný zpěvák a tanečník Petr Faltus. Tančit budou i členové B-soul Academy. Představí se loutkový soubor Klubíčko ze Cvikova. Odpolední a večerní program obstarají členové vokálního uskupení KrisKros a capella a skupiny Šťastnej den, MAREKs, Soumrak Band a Cover Power. 

„Tradiční setkání těch, kdo se chtějí bavit a zároveň pomáhat, láká stále více lidí. Ostrov života tak už dávno není jen záležitostí hrádeckých. Na Hasičskou louku přijíždějí návštěvníci z blízkého i vzdálenějšího okolí. Díky jejich štědrosti můžeme svou pomoc poskytnout lidem, kteří ji potřebují,“ uvedla za pořadatele Věra Baumgartnerová.

9. Benefiční koncert Ostrova života začíná na Hasičské louce v sobotu ve 14 hodin.

 

TZ: Ostrov života

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky