Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Pacienti ocenili nemocnice v Libereckém kraji.

Bc. Fulková Andrea

  • 12. 01. 2011 15:30

Sdílet článek

V rámci celostátního hodnocení 160 fakultních, krajských a městských nemocnic mohli již popáté pacienti hlasovat o nejlepší nemocnici. Která nemocnice je nejlepší z pohledu pacientů a která z pohledu zaměstnanců. Nejlepším nemocnicím je následně udělen Certifikát HealthCare Institute, osvědčující ohleduplnost a přátelskost nemocnice k pacientům.

Od března do října minulého roku mohli pacienti hlasovat pomocí tištěných dotazníků, umístěných v prostorách nemocnic. Dotazník obsahoval více než třicet otázek, které byly zaměřeny na různé aspekty nemocniční péče.

V rámci Libereckého kraje se jednotlivé nemocnice umístily následovně:

1. místo: Masarykova městská nemocnice v Jilemnici

2. místo: Nemocnice s poliklinikou v Semilech

3. místo: Krajská nemocnice Liberec, a.s.

Výsledky hodnocení, včetně žebříčků z minulých let naleznete zde: www.nejlepsi-nemocnice.cz.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky