Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Paní Marie Veselá oslaví v českodubském domově sté narozeniny

Mgr. Langer Jiří

  • 26. 02. 2010 09:14

Sdílet článek

 

Sté narozeniny oslaví obyvatelka Domova důchodců v Českém Dubu Anna Veselá. Významné životní jubileum si veselá paní Veselá, které přijde popřát i krajský radní pro sociální věci a menšiny Pavel Petráček, připomene ve středu 3. března v 11 hodin. Oslavu ji připravují pracovníci domova ve spolupráci s rodinou.

„No, nevím. Takovej věk, to už není moc co slavit,“ říká s úsměvem paní Veselá každému, kdo ji již v předstihu k blížícím se úctyhodným narozeninám gratuluje. Jak podotýká, ve svém novém domově – Domově důchodců Český Dub je spokojena.

„Chovají se tu ke mně hezky, mám tady vše, co potřebuju,“ dodala Anna Veselá.

Slavnostní náladu má i personál domova.

„Já v domově působím třetím rokem, a paní Veselá je první obyvatelkou, která za tuto dobu oslavuje sté narozeniny. Tohoto požehnaného věku se navíc dožívá ve velmi dobré kondici,“ podotkl Radim Pochop, ředitel domova. 

Podle jeho slov, je spokojenost jubilantky i určitou vizitkou dobré práce všech pracovníků domova, kteří o ní pečují.

Domov důchodců v Českém Dubu je příspěvkovou organizací Libereckého kraje. V současné době nabízí stovce klientů dvě služby – domov se zvláštním režimem a domov pro seniory.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky