Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Pavel Petráček se setkal se starosty Turnovska

  • 19. 11. 2009 18:57

Sdílet článek

Radní pro resort sociálních věcí a menšin Pavel Petráček přijal ve středu 18. listopadu pozvání na jednání starostek a starostů Turnovského regionu.

„Na programu jednání bylo kromě jiného představeno střednědobé plánování rozvoje sociálních služeb v Libereckém kraji, problematika komunitního plánování na místní a regionální úrovni a financování protidrogové politiky v rámci kraje,“ řekl Pavel Petráček.

Jednání se zúčastnili také poskytovatelé terénních služeb pro lidi ohrožené drogou – Advaita a Most k naději, kteří představili soubor preventivních, léčebných, sociálních a represivních opatření, jejíchž konečným cílem je snížení užívání drog.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky