Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Pod záštitou Radka Cikla závodilo 1074 mladých cyklistů na horských kolech

Mgr. Langer Jiří

  • 22. 09. 2010 15:14
  • Školství

Sdílet článek

 

Pohár horských kol pro děti a mládež v Liberci a okolí, který se konal pod záštitou náměstka hejtmana Radka Cikla (ČSSD), 3. ročník Libereckého MTB cupu 2010, skončil. Slavnostní zakončení a vyhlášení nejlepších závodníků se uskutečnilo 9. 9. v OC Delta v Liberci.

„Účastníci, a bylo jich celkem 1074 od nejmenších až po 16-ti leté kadety, soupeřili v šesti různých areálech - areál pivovaru Vratislavice, sportovní stadión Vesec, těžký biking v městských Lidových sadech, horský Bedřichov, zábavný Malevil a finálový Kačák, místo poničené Chrastavy,“ uvedl náměstek hejtmana s tím, že děti se na mnoha místech potkávaly s opravdovými profesionály a hlavně mnohé poprvé zažívaly atmosféru velkých závodů.

Celé slavnostní odpoledne v OC Delta mile zpestřilo vystoupení tanečního studia Miriam Liberec.V samotném závěru proběhlo vylosování bohaté tomboly, ve které byly odměněny všechny děti, které se zúčastnily všech šesti závodů letošního ročníku. Nejhodnotnější ceny v tombole byly kolo FELT Q20 a odráželo FIRSTBIKE. Všechny děti odcházely spokojené a my doufáme, že i odhodlané věnovat se sportu dál a v příštím roce znovu změřit síly na již čtvrtém ročníku

Vyhlášení se zúčastnili i nejvýznamnější sponzoři tohoto dnes již populárního seriálu. Mimo LIBERECKÉHO KRAJE významně podpořila celý seriál, ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNA MINISTERSTVA VNITRA ČR, firma EMCO, REBELBIKE, MOBILPLUS, které podporovaly mladé cyklisty na tratích rozdílné obtížnosti.      

Výsledky naleznete na http://deti.spinfit.cz

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky