Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Podnikatelská rebelie vtrhla již potřetí do Libereckého kraje. Kdo letos zvítězí?

Mgr. Langer Jiří

  • 17. 06. 2010 15:10

Sdílet článek

 

Pro všechny podnikatele, kteří se můžou pochlubit originálním způsobem podnikání, výjimečným přístupem k zákazníkům nebo vybočováním ze zajetých kolejí nastává období žní. Právě totiž probíhají registrace do již třetího ročníku kategorie Vodafone Byznys rebel, která je vyhlašována v rámci podnikatelských soutěží Firma roku a Živnostník roku, nad kterým převzal záštitu hejtman LK Stanislav Eichler (ČSSD). V loňském roce v Libereckém kraji bodovala firma NetDesign, provozovatel virtuálního výtahářského veletrhu. Kdo ji letos nahradí? A kdo se stane celorepublikovým vítězem? Možnost má každý, registrace trvají až do 30. června.

 

Šanci má skutečně každý napříč obory a řemesly. Mezi letošními uchazeči o rebelský trůn jsou například atraktivní výrobky ze skla, výrobce dřevěného kování, výrobce a prodejce firemních databází, ale také elektronické noviny či taxikář, který si zakládá na pevné klientele za nadstandardní služby jako je osobní doprovod seniorů do domu nebo cenové zvýhodnění.

 

 „Neobvyklá přehlídka podnikatelů, kteří dokáží originálním způsobem posouvat zažitá pravidla a svým zákazníkům díky tomu přinášet jasné výhody, je zajímavá nejen pro pořadatele a partnery soutěží. Právě prostřednictvím mediálních partnerů se může i široká veřejnost o zajímavých nápadech dozvědět a motivovat se pro realizaci vlastních neobvyklých idejí. Právě takové firmy totiž mají v ostré konkurenci obrovskou šanci uspět,“ říká k principu této kategorie Michal Kaderka, mediální zástupce soutěží Firma roku a Živnostník roku.

 

Kategorie Vodafone Byznys rebel je v současné době již nedílnou součástí podnikatelských soutěží Firma roku a Živnostník roku. Partner obou soutěží, společnost Vodafone, vyhlašuje tuto kategorii již potřetí. „V loňském roce jsme v tomto regionu udělili titul Byznys rebel společnosti NetDesign, která provozuje virtuální výtahářský veletrh. Specializuje se na vývoj internetových stránek a online obchodů. Za tento zajímavý podnikatelský nápad si firma NetDesign titul Byznys rebel skutečně zasloužila,“ říká Pavel Hlavinka viceprezident pro firemní zákazníky společnosti Vodafone.

 

Do kategorie Vodafone Byznys rebel se lze přihlásit přes jednoduchý formulář na webových stránkách www.firmaroku.cz nejpozději do 30. června. Držitel titulu Vodafone Byznys rebel Libereckého kraje 2010 bude vyhlášen 15. září v Liberci společně s vítězi krajského kola podnikatelských soutěží Živnostník roku a Firma roku.

 

Vloni získal celorepublikový titul Vodafone Byznys rebel Jiří Kadlec z Ústeckého kraje, majitel vydavatelství a provozovatel portálu www.KamPoMaturite.cz.

 

Záštitu nad soutěžemi převzala Hospodářská komora ČR, Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR a hejtmani všech čtrnácti krajů České republiky. V loňském roce se obou soutěží zúčastnilo přes tři a půl tisíce soutěžících. Od prvního ročníku se jejich počet zvedl téměř dvojnásobně.

 

 

Kontakt:

Michal Kaderka

mediální zástupce soutěží Firma roku a Živnostník roku

E-mail: press@firmaroku.cz

GSM: 777 771 084

 

Vyhlašovatelem podnikatelských soutěží jsou Hospodářské noviny. Titulárním partnerem soutěže Vodafone Firma roku 2010 je Vodafone. Titulárním partnerem soutěže Zlaté stránky.cz Živnostník roku 2010 je Mediatel, vydavatel Zlatých stránek. Dalšími partnery jsou společnosti Raiffeisenbank, Škoda Auto a Skupina ČEZ. Mediálními partnery jsou ČRo 1 Radiožurnál a ČT24. Záštitu nad soutěžemi převzala Hospodářská komora ČR a Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR. Pořadatelem soutěží je komunikační agentura Bison & Rose. Soutěže dále podporují Svaz průmyslu a dopravy, Svaz podnikatelů ve stavebnictví, Svaz českých a moravských výrobních družstev, Svaz spedice a logistiky ČR, Asociace českých nábytkářů, Asociace českých cestovních kanceláří a agentur a Sdružení automobilových dopravců ČESMAD BOHEMIA.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky