Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Podpis smlouvy s Českými drahami

Futerová Linda

  • 10. 02. 2006 00:00

Sdílet článek

[id:3593|autor:Futerová Linda|email:linda.futerova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:739 541 588|aktualizace:]

Rada Libereckého kraje schválila úhradu prokazatelné ztráty ve výši 185 365 000 Kč z rozpočtu Libereckého kraje, plynoucí ze závazku veřejné služby v drážní dopravě k zabezpečení stanoveného rozsahu základní dopravní obslužnosti Libereckého kraje dopravcem České dráhy, a.s. Finanční prostředky na úhradu prokazatelné ztráty jsou ve stejné výši jako v loňském roce. Rada také schválila dodatek ke smlouvě o závazku veřejné služby v drážní dopravě na období od 1. ledna 2005 do 31.12.2006 uzavřené mezi Libereckým krajem a společností  České  dráhy, a.s. Slavností podpis této smlouvy se uskutečnil v sídle kraje ve čtvrtek  9.2.2006.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky