Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Pohár hejtmana LK vybojoval italský juniorský sdruženář Samuel Costa

Mgr. Langer Jiří

  • 05. 09. 2010 17:28

Sdílet článek

 

Ital Samuel Costa se stal absolutním vítězem juniorského závodu Alpského poháru v severské kombinaci, který se konal o víkendu ve sportovních areálech na Ještědu a v Liberci-Vesci. Hejtman LK Stanislav Eichler (ČSSD) mu v neděli slavnostně předal pohár pro nejlepšího účastníka 2. závodu Alpského poháru, na který přijelo do Liberce 69 závodníků z Česka, Rakouska, Švýcarska, Itálie, Německa a Polska.

„Rád jsem pohár věnoval sportovním nadějím v severské kombinaci, zvláště když některé z účastníků uvidíme na mezinárodní zimní olympiádě mládeže, kterou v roce 2011 pořádá Liberecký kraj,“ uvedl hejtman.  

Diplomy a věcné ceny předával náměstek pro sport a tělovýchovu Radek Cikl (ČSSD) druhému v cíli Pawlovi Slowiokovi z Polska a třetímu Mattiovi Runggadietlovi z Itálie. Na dalších místech skončili 4. Christian Arlt (Německo),  5. Thomas Faller (oba Německo) a 6. Mario Seidl (Rakousko).

„Byla to přehlídka největších sdruženářských nadějí, závodníků od 14 do 19 let. Z juniorské špičky chyběli jen Francouzi. Škoda, že náš nejlepší závodník Lukáš Rypl se zranil,“ řekl Radek Cikl s tím, že závodníci si sportoviště na Ještědu a ve Vesci velmi pochvalovali a považovali podmínky pro závod za velmi kvalitní. 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky