Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Pozvánka na 3. ročník veletrhu Technologie do škol

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 10. 04. 2019 00:00
  • Školství

Sdílet článek

Realizační tým projektu Strategické plánování rozvoje vzdělávací soustavy Libereckého kraje (KAP LK) pořádá 3. ročník odborné konference s doprovodnou výstavou Technologie do škol. Akce se uskuteční 24. 4. 2019 od 8:30 do 14:30 v multimediálním sále budovy Krajského úřadu Libereckého kraje.

V letošním ročníku se můžete těšit na zajímavé informace i praktické ukázky. Načerpáte inspiraci do výuky a podíváte se, jak s technologiemi pracují vaši kolegové ze základních a středních škol. Představí se vám projekty se zaměřením na rozvoj digitální gramotnosti a informatického myšlení, projekty zaměřené na zavádění technologií do výuky na školách a na sdílení zkušeností pedagogů. Zástupci firem a institucí Vám názorně předvedou, jak co nejlépe využít potenciál, který digitální technologie do vzdělávání vnáší. Těšit se můžete na již zavedené firmy i na start-upy zabývající se vzdělávacími technologiemi.

Po celý den bude v samostatné části sálu a přilehlých prostorách instalována doprovodná výstava, na které si budete moct vše vyzkoušet na vlastní kůži.

Účast na akci je pro registrované zdarma, přihlašování je možné do 16. 4. 2019.

Podrobnější informace najdete v přiložených materiálech. V případě Vašeho zájmu se přihlašujte pomocí elektronické přihlášky v pozvánce, nebo kontaktujte metodičku projektu KAP LK Janu Štefkovou (email: jana.stefkova@kraj-lbc.cz, tel: 485 226 402).

Online přihláška: /8MkW2 

logolink

  • program_24 (.pdf)
    960 kB
    10. 04. 2019 14:13
  • newsletter_24 (.pdf)
    2 MB
    10. 04. 2019 14:13
  • pozvánka_24 (.pdf)
    680 kB
    10. 04. 2019 14:13

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky