Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Pozvánka na Diskuzní fórum na téma rovné příležitosti a tvorba Dlouhodobého záměru

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 09. 05. 2019 00:00
  • Školství

Sdílet článek

Krajský úřad Libereckého kraje zve na setkání, které je určené zejména členům platformy pro rovné příležitosti, zástupcům speciálního vzdělávání a odborné veřejnosti. Akce s názvem Diskuzní fórum na téma rovné příležitosti a tvorba Dlouhodobého záměru se uskuteční 6. 6. 2019 od 13:00 do 15:00 hodin v hotelu Pytloun Grand Hotel Imperial, 1. máje 757/29, 460 07 Liberec, ve velkém kongresovém sálu.

Prezence účastníků bude probíhat od 12:30 hodin. Možnost parkování je zdarma po dobu 150 minut v Obchodním centru Forum Liberec nebo přímo na parkovišti naproti hotelu, který je zpoplatněný částkou 10Kč / hodina / auto.

Bude představena Školská inkluzivní koncepce Libereckého kraje. Z důvodu aktualizace dat z Krajského akčního plánu se vybraly a vytipovaly ty dílčí cíle, které jsou pro dvouleté plánovací období realizovatelné. Na základě toho budou představeny konkrétní činnosti (opatření), které by mohly vést k naplnění dílčích cílů. Zároveň bude setkání využito k diskusi s náměstkem pro školství Mgr. Petrem Tulpou a vedoucí odboru školství Ing. Jiřinou Princovou o regionálních potřebách a opatřeních v oblasti vzdělávání žáků se speciálními vzdělávacími potřebami s cílem nastavit priority v Dlouhodobém záměru pro období 2020 – 2024.

V případě Vašeho zájmu se přihlašujte vyplněním online formuláře: /RCYfeEey9oRLenFq6.

V případě dalších dotazů kontaktujte -> email: jakub.lang@kraj-lbc.cz, tel: 485 226 146

Přihlašování je možné do 30. 5. 2019, počet účastníků akce je omezen kapacitou sálu.

s

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky