Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Prezident ČR Václav Klaus navštívil společnost Mega a.s., Osečnou a Český Dub

Šírová Květa

  • 18. 04. 2011 20:33

Sdílet článek

Prezident republiky Václav Klaus s chotí pokračuje v návštěvě měst a obcí Libereckého kraje. V druhé polovině prvního dne své oficiální návštěvy si prezidentský pár prohlédl v doprovodu hejtmana Libereckého kraje Stanislava Eichlera společnost Mega a.s., města Osečnou a Český Dub.

V doprovodu starostky města Stráž pod Ralskem Věry Reslové a generálního ředitele společnosti Luboše Nováka si prezidentský pár prohlédl výrobní prostory a vzorky technologií společnosti Mega a.s., shlédl prezentaci firmy a zapsal se do pamětní knihy města Stráž pod Ralskem.

Další zastávka patřila občanům města Osečná, kde prezidentský pár přivítal starosta města Jiří Hauzer. Prezident republiky pozdravil a diskutoval s občany Osečné a podepsal se při krátké autogramiádě. Poté prezidentský pár v doprovodu hejtmana přešel do radnice, kde se setkal se starosty Mikroregionu Podralsko a Podještědí a zastupiteli města Osečná.

Posledním městem, které dnes prezident republiky s chotí navštívili byl Český Dub, kde je uvítal starosta města Jiří Miler. Prezidentský pár si prohlédl johanitskou komendu a přesunul se na náměstí Bedřicha Smetany. Cestou se zastavil u monumentu doc. J. E. Dvořáka, kde pro něj byla připravena ochutnávka místního piva. Návštěvu Českého Dubu zakončil prezidentský pár setkáním a debatou s občany.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky