Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Příští víkend se koná v Lomnici n. P. jarmark a Miniveletrh cestovního ruchu

Mgr. Langer Jiří

  • 05. 04. 2013 15:24
  • Školství

Sdílet článek

 

Jubilejní 10. ročník Miniveletrhu cestovního ruchu, který se po několikaletech vrátí do prostor zrekonstruovaného zámku, a prověří tak jeho možnosti při pořádání podobných typů akcí, se uskuteční od pátku 12. do soboty 13. dubna v Lomnici nad Popelkou.

Pod záštitou náměstkyně hejtmana Libereckého kraje Hany Maierové připravili pořadatelé – Kulturní a informační středisko Města Lomnice nad Popelkou a Střední škola Lomnice n. P. ve spolupráci s městem, Mikroregionem Tábor, MAS Brána do Českého ráje, Libereckým krajem a dalšími partnery připravili po oba dva dny bohatý program.

„Jeho stěžejním bodem je prezentace významných turistických regionů a destinací především z oblastí Libereckého, Středočeského a Královéhradeckého kraje,“ řekla náměstkyně hejtmana, která Miniveletrh v pátek zahájí. Podle pořadatelů se představí rozšířené nabídky poskytovatelů služeb a dalších subjektů v oblasti cestovního ruchu, připraveny budou také doprovodné výstavy a kulturní program. Jedinečnou akci doplní výrobci tradičních regionálních produktů, včetně ochutnávek (pivo, mošty, suchary, uzeniny aj.).
V sobotu bude zámecké nádvoří patřit jarmarku, který návštěvníkům nabídne ke koupi zajímavé produkty (např. dřevěné hračky, loutky, koření, sladkosti, perníčky, sýrové speciality, keramiku, domácí karamely, medovinu, svíčky ze včelího vosku, netradiční bižuterii, suché vazby, drahé kameny ad.), jež by letos měly být nabízeny ze stylových stánků obsluhou ve stylovém oblečení.
Miniveletrh bude otevřen v pátek od 13 do 17 hodin, v sobotu od 9 do 15 hodin.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky