Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Pro zástupce obcí se koná ve Studenci seminář k soutěži vesnice roku

Mgr. Langer Jiří

  • 27. 02. 2014 16:29
  • Rozvoj

Sdílet článek

Vyhlašovatelé soutěže Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Ministerstvo zemědělství, Spolek pro obnovu venkova ČR a Svaz měst a obcí ČR a Liberecký srdečně zvou na odborný seminář Vesnice roku 2014 v Programu obnovy venkova

V Libereckém se koná seminář 12. března v obci Studenec, Pension Trautenberk.

 

Potvrzení účasti na zvoleném semináři prosím potvrďte nejpozději do 7. března 2014 na emailovou adresu Miroslava.Ticha@mmr.cz.

Z kapacitních důvodů prosíme o nahlášení maximálně 2 zástupců za obec.

Program

10. 00 – zahájení

10.15-11.30  Organizace soutěže Vesnice roku 2014.

11. 30 – 12 00 hod. Prezentace hodnocených oblastí, resp. udělovaných ocenění (Modrá stuha, Bílá stuha, Oranžová stuha, Zelená stuha, knihovny a informační technologie obce atd.)

Diskuze

13.00 Prohlídka obce, představení projektů realizovaných z dotačních programů

 

Semináře jsou organizovány a financovány vyhlašovateli soutěže a spolufinancovány z Programu rozvoje venkova, opatření V.2 Zřízení a provoz Celostátní sítě pro venkov.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky