Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Prohlášení náměstka hejtmana LK pro dopravu Martina Seppa k R35

Mgr. Langer Jiří

  • 08. 06. 2009 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

[id:8223|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Liberecký kraj ve čtvrtek ukončil prezentací dokumentů zabývající se problematikou umístění koridoru rychlostní silnice R35 na území Libereckého, Středočeského a Královéhradeckého kraje, na půdě městského úřadu v Rovensku pod Troskami. Tím završil seznamování zastupitelů dotčených obcí s vedením návrhů jednotlivých tras této pro Liberecký kraj důležité komunikace.

„Pro širokou veřejnost je od začátku měsíce května na webových stránkách odboru dopravy Libereckého kraje (http://doprava.kraj-lbc.cz/page4338) umístěna vizualizace jednotlivých tras a souhrnná dokumentace, která umožní veřejnosti seznámit se se základními fakty o jednotlivých trasách rychlostní silnice R35“, uvedl Martin Sepp, náměstek hejtmana.

Z těchto dokumentů si každý může udělat jasný obraz o jednotlivých návrzích. Náměstek hejtmana k tomu dále uvedl: „Spolu s dokumenty je na webových stránkách kraje i anketa, ke které se mohou občané vyjádřit svým hlasem pro ten či onen koridor a případně i poslat svůj komentář či názor“.

Jak slíbil Liberecký kraj ústy hejtmana Stanislava Eichlera, prezentace pro širokou veřejnost se uskuteční v neděli 21. června od 13 hodin na Kozákově u Semil.

Všechny podněty a připomínky jak z řad zástupců obcí, tak i široké veřejnosti budou brány v potaz při rozhodování Libereckého kraje o doporučení toho či onoho koridoru k dalším krokům.

„Vše je zatím ze strany Libereckého kraje otevřené, žádná varianta není dosud vybrána. Je na občanech a samosprávách Libereckého kraje, aby se zúčastnili jednání a rozhodování o dopravním řešení nejvhodnějším pro Liberecký kraj,“ řekl náměstek hejtmana Martin Sepp.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky