Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Rada kraje předloží návrh na sloučení středních škol Zastupitelstvu LK 29. března

Mgr. Langer Jiří

  • 14. 03. 2011 17:06

Sdílet článek

 

Rada Libereckého kraje na svém dnešním mimořádném jednání vzala na vědomí návrh na sloučení středních škol zřizovaných Libereckým krajem a rozhodla jej předložit Zastupitelstvu LK na zasedání 29. března.

Dokumenty „Změny ve středních školách zřizovaných Libereckým krajem“ a „Posílení rozpočtu odboru školství, mládeže, tělovýchovy a sportu KÚ LK“ Rada LK neschválila.

Podle usnesení členů Rady LK tak má Zastupitelstvo LK nejprve rozhodnout o základním materiálu týkajícího se sloučení škol, a teprve podle výsledku hlasovaní bude Rada LK řešit další postupné kroky – tedy případný přesun jednotlivých studijních oborů na nově vzniklé sloučené školy, a zejména v případě neschválení dokumentu potřebu navýšení rozpočtu resortu školství, mládeže, tělovýchovy a sportu nad rámec poskytovaných finančních prostředků na zajištění běžných provozních výdajů a investic pro příspěvkové organizace resortu školství, mládeže, tělovýchovy a sportu v období let 2011 až 2014 v celkové výši 520.830.000,00 Kč.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky