Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Radní Podzimek se zúčastnil udělování cen města Turnov

Šírová Květa

  • 31. 10. 2011 15:56
  • Rozvoj

Sdílet článek

Radní Jaroslav Podzimek se zúčastnil slavnostního večera spojeného s udílením Ceny obce a Čestného občanství města Turnova, který se konal 27. 10. ve Velkém sále KC Střelnice v Turnově.

„Cenu za mimořádný přínos pro město Turnov získal šperkařský výtvarník a návrhář moderního šperku Jiří Urban. Mezi navrženými na ocenění byla například malířka, ilustrátorka, členka entomologické společnosti Vlasta Matoušová a hudební skladatel Martin Hybler,“ řekl radní Podzimek.

Součástí večera bylo i shlédnutí obrazového dokumentu k založení Československa a medailonek o Jiřím Urbanovi.

 Oficiální část, ve které vystoupila se svým proslovem starostka města Hana Majerová a Jaroslav Podzimek svým kulturním programem doplňovali manželé Lédlovi.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky