Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Radní Zdeněk Bursa přivítal žáky SOŠ a Gymnázia Na Bojišti v novém školním roce

Šírová Květa

  • 01. 09. 2010 16:15
  • Školství

Sdílet článek

Radní Libereckého kraje Zdeněk Bursa (ČSSD)  navštívil Střední odbornou školu a Gymnázium Na Bojišti, aby společně s ředitelem školy, Ing. Zdeňkem Krabsem, přivítal žáky v novém školním roce.

„Vzdělání bylo, je a bude prioritou každého člověka, proto Vám přeji, abyste k němu přistupovali zodpovědně a aby Vám učení samotné dělalo radost“, popřál Zdeněk Bursa (ČSSD) studentům mnoho úspěchů v novém školním roce.

Historie Střední odborné školy a Gymnázia Na Bojišti školy sahá až do 20. let 20. století. Během let zde došlo k několika změnám i rozšíření studijních oborů. Ke konci března roku 2007 ředitel školy spolu se zřizovatelem pomohl zanikajícímu soukromému Euroregionálnímu gymnáziu. Kolem 150 žáků z tohoto gymnázia přešlo na školu Na Bojišti. Dne 29. březnu 2007 došlo k rozšíření oborů o gymnázium a pedagogické lyceum a 29. května 2007.  Zastupitelstvo Libereckého kraje schválilo změnu názvu školy na Střední odborná škola a Gymnázium, Liberec, Na Bojišti 15, příspěvková organizace.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky