Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Radonový program ČR 2010-2019

Ing. Malý Petr

manažer projektu Regionální stálé konference

  • 27. 10. 2010 10:46
  • Rozvoj

Sdílet článek

Rokem 2010 pokračuje Radonový program ČR 2010 až 2019 – Akční plán, schválený Usnesením vlády ČR č. 594/2009. Koordinátorem akčního plánu je Státní úřad pro jadernou bezpečnost (SÚJB). Hlavním cílem akčního plánu je poskytnout veřejnosti dostatek informací, které umožní aktivní rozhodování vlastníků nemovitostí v problematice snižování účinků z přírodního ozáření. I nadále  je zachován dostupný systém bezplatného informativního měření koncentrace radonu a systém státních dotací na provedení ozdravných protiradonových opatření při splnění stanovených podmínek. Pokud potřebujete radu nebo informaci, neváhejte se obrátit na kteréhokoliv účastníka zapojeného do Radonového programu – Státní úřad pro jadernou bezpečnost, Státní ústav radiační ochrany, Krajský úřad Libereckého kraje nebo stavební úřady.

Informace jsou dostupné na www.sujb.cz a www.radonovyprogram.cz.

Kontakt na KÚ LK:

Ing. Petr Malý, petr.maly@kraj-lbc.cz, 485 226 570

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky