Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Resort dopravy LK zve na seminář k založení akciové společnosti Silnice LK

Mgr. Langer Jiří

  • 05. 10. 2011 15:16

Sdílet článek

 

Náměstek hejtmana LK pro dopravu Martin Sepp pořádá pro zastupitele LK a novináře seminář k založení akciové společnosti Silnice LK, a.s., který se koná v pondělí 10. 10. 2011 od 15:00 hod. v budově Krajského úřadu LK, zasedací místnost Zastupitelstva LK, 3. p., č. 326.

„Vzhledem k převládajícím nejasnostem k založení a fungování akciové společnosti Silnice LK, a.s., jsem se rozhodl pro zastupitele kraje a novináře uspořádat seminář, na němž detailně vysvětlíme důvody, které nás k založení vedly,“ zve Martin Sepp, jenž se semináře zúčastní spolu s Janem Berglerem, předsedou představenstva Silnice LK a.s., a právníkem JUDr. Petrem Moravcem.

Program:

1. Důvody vzniku společnosti Silnice LK a.s.

2.              Poslání a vize společnosti Silnice LK a.s.

3.              Nové možnosti díky statutu akciové společnosti

4.              Vazba na rozpočet Libereckého kraje

5.              Poslání a vize KSS LK p.o.

6.              Diskuse

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky