Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Řidičům zkomplikuje život úplná uzavírka Bílého Kostela

Mgr. Langer Jiří

  • 06. 04. 2011 16:26

Sdílet článek

 

Od 16. do 30. dubna bude úplně uzavřen úsek silnice I/35 v katastru obce Bílý Kostel. Důvodem je výstavba kruhové křižovatky v rámci třetí etapy stavby „I/35 Bílý Kostel – Hrádek nad Nisou“. Jedná se o úplné uzavření nájezdové větve na Liberec a Děčín od Bílého Kostela.

 

Objízdná trasa pro směr od Bílého Kostela na Liberec povede z I/35 na silnici třetí třídy III/2711, dále po místní komunikaci a po cestě ve správě Lesů ČR, odtud pak na I/13 směr Liberec. Úplné uzavření sjezdové větve od Děčína do Bílého Kostela, bude objízdná trasa po I/35 na MÚK Chrastava – sjezd do Chrastavy, dále po II/592, odtud nájezd zpět na I/35 směr na Děčín, sjezd do Bílého Kostela. Uzavřena bude také sjezdová větev od Liberce do Bílého Kostela. Objízdná trasa povede v protisměrném jízdním pruhu po I/35.

 

Uzavírka se v této etapě výstavby dotkne také autobusové linky z Liberce do Hrádku nad Nisou (linka č. 540 080). Spoje této linky (4, 8, 12, 18, 22 a 24) jedoucí ze směru Hrádek nad Nisou do Chrastavy a dále do Liberce vynechají zastávku Bílý Kostel n. Nisou „křiž. a pojedou za zastávkou Bílý Kostel n. Nisou ,,škola po objízdné trase směr Liberec.

Spoje této linky (2, 26, 10, 14, 16) začínající v zastávce Bílý Kostel n. Nisou ,,křiž. směrem do Liberce pojedou po objízdné trase po silnici III/2711 a po stejné výše uvedené objížďkové trase. Trasa a zastávky ostatních spojů této linky nebudou uzavírkou dotčeny.

 

Zhotovitel stavby společnost EUROVIA CS a.s. bude po celou dobu úplné uzavírky zajišťovat kontrolu průjezdnosti cesty ve správě Lesů ČR.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky