Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Sdružení Český ráj vydává katalog Dovolená a Kalendář akcí v roce 2011

Mgr. Langer Jiří

  • 17. 01. 2011 16:05

Sdílet článek

 

V průběhu roku 2010 vznikal katalog ubytování a služeb v Českém ráji. Před vánočními svátky byl dokončen a nyní Katalog Dovolená v Českém ráji vydalo Sdružení Český ráj ve spolupráci s partnery a je připraven pro prezentaci široké nabídky služeb cestovního ruchu.

Katalog je rozdělen do dvou částí. Jeho první část je věnována turistické nabídce v Českém ráji a v druhé, inzertní části, jsou nabídky regionálních výrobců, služeb v cestovním ruchu a především ubytovacích zařízení.

Cílem vydání katalogu je přiblížit turistům krásy tohoto regionu a pomoci jim získat základní informace o tom, co je v Českém ráji čeká. V jednotlivých kapitolách jsou čtenáři provedeni zdejší přírodou, jsou seznámeni s historií, památkami, tradicí a venkovem a v neposlední řadě zde najdou spoustu tipů na trávení aktivní dovolené, relaxace, tipy na dovolenou s dětmi, kulturu či zábavu.

Katalog bude zdarma k dispozici ve všech informačních centrech v regionu, v řadě ubytovacích zařízeních, turistických atraktivitách a vzhledem k tomu, že obsahuje čtyři jazykové mutace (ČJ, AJ, NJ, PL), bude prezentován nejen na domácích, ale i zahraničních veletrzích cestovního ruchu a dalších prezentačních a propagačních akcích, kterých se bude Sdružení Český ráj a jeho partneři účastnit.

Katalog byl vytištěn v nákladu 30 000 výtisků a bude průběžně distribuován do dalšího vydání katalogu, které je plánováno na druhé pololetí roku 2012.

 

KALENDÁŘ KULTURNÍCH, SPORTOVNÍCH A SPOLEČENSKÝCH TOP AKCÍ V ČESKÉM RÁJI 2011

Je již několik let tradicí, že na začátku nového roku vychází tištěný kalendář nejvýznamnějších kulturních, sportovních a společenských akcí v regionu. Sdružení Český ráj ve spolupráci s informačními centry tuto tradici opět dodrželo a vydalo jej i pro rok 2011.

V kalendáři zájemci najdou širokou přehlídku akcí, letních a prázdninových programů, turistické pochody a v neposlední řadě i nabídku zajímavých výstav muzeí a galerií.

Kalendář je určen pro zimní a jarní veletrhy cestovního ruchu a bude k dispozici zdarma na informačních centrech v regionu.

Oba propagační materiály jsou k dispozici ke stažení v elektronické podobě na oficiálních internetových stránkách turistického regionu Český ráj www.cesky-raj.info v sekci Turistický region/Propagační materiály ke stažení.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky