Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Školení povodňových orgánů Libereckého kraje

Šírová Květa

  • 14. 01. 2011 13:06
  • Školství

Sdílet článek

Krajský úřad Libereckého kraje uspořádal 11.1.2011 školení povodňových orgánů Libereckého kraje. Školení bylo určeno všem obcím. V období mimo povodeň jsou těmito orgány vodoprávní úřady kraje a obcí s rozšířenou působností, při povodni pak povodňové komise. Mezi sto třiceti účastníky tak byli zastoupeni především starostové, vodoprávní úředníci a pracovníci krizového řízení.

„Školení bylo důležité zejména pro nové starosty, kteří se svých funkcí ujali po podzimních komunálních volbách. Při krizovém stavu je velmi důležité, aby starostové reagovali okamžitě, takže musí vědět, co děla,t než jim bude podána pomocná ruka zvenku,“ řekl radní LK pro zemědělství a životní prostředí Jaroslav Podzimek, který školení uvedl.

Školení bylo zajištěno externím lektorem, Janem Papežem, prezidentem České protipovodňové asociace, který se problematice protipovodňové ochrany dlouhodobě profesionálně věnuje. Účastníkům školení byly též rozdány CD s užitečnými dokumenty souvisejícími s povodňovou ochranou a nápravou škod po povodni.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky