Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Slavnostní den na krajském ředitelství byl ve znamení ocenění policistů

Mgr. Langer Jiří

  • 20. 11. 2014 17:50
  • Rozvoj

Sdílet článek

Policisté a občanští zaměstnanci KŘ PČR Libereckého kraje si převzali ocenění za velmi dobré pracovní výsledky. 

Pro Krajské ředitelství policie Libereckého kraje byl 8. listopad dnem velice slavnostním. V Kavárně Pošta v budově KŘ PČR LK sešlo na devadesát policistů, zaměstnanců krajského ředitelství a dalších významných osobností Libereckého kraje, kteří byli přítomni slavnostnímu předávání medailí a ocenění. Jednalo se o předávání Čestných medailí Policejního prezidenta, medailí Policejního prezidenta Za věrnost I., II. a III. stupně, medailí Krajského ředitelství policie Libereckého kraje a dalších ocenění za příkladné plnění služebních povinností.

Úvodního slova se ujal ředitel plk. Mgr. Vladislav Husák, který ve svém projevu vyzdvihl kvalitně odváděnou práci oceňovaných policistů, kterým za jejich činnost poděkoval a popřál mnoho dalších úspěchů v policejní činnosti i osobním životě. Slavnostního aktu se zúčastnil v zastoupení hejtmana Libereckého kraje  jeho  náměstek  Marek Pieter, který oceněným rovněž gratuloval a popřál jim mnoho dalších pracovních úspěchů. Primátor města Jablonce nad Nisou Petr Beitl, se ve svém  projevu zmínil, jak důležitá a potřebná je práce policie, vyjádřil poděkování všem policistům, kteří nejen svým profesním přístupem, ale i poctivým a osobním přístupem přispívají k dobrému jménu Policie České republiky.

Slavnostní oceňování policistů a zaměstnanců krajského ředitelství a předání medailí za dlouhodobou činnost , potvrdilo i příkladnou a aktivní spolupráci s Policií České republiky.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky