Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Soutěž Zlatý erb vyhrály Rádlo, Radimovice a dvakrát Jablonec nad Nisou

Mgr. Langer Jiří

  • 10. 03. 2010 16:51

Sdílet článek

 

Ceny vítězům krajského kola soutěže Zlatý erb o nejlepší webové stránky a elektronické služby měst a obcí Libereckého kraje předali dnes na slavnostním ceremoniálu v sídle Libereckého kraje hejtman Stanislav Eichler, statutární náměstkyně hejtmana Lidie Vajnerová a náměstek hejtmanaVít Příkaský. V kategorii nejlepší webová stránka města a nejlepší elektronická služby zvítězil Jablonec nad Nisou, ceny převzali místostarosta města Lukáš Pleticha, webmaster Petr Vitvar a manažerka Markéta Puzrlová. Mezi obcemi bylo nejlepší Rádlo ( pro ocenění přišli starosta Jaroslav Cvrček a webmasterka Jirka Jislová, a Cenu veřejnosti převzala místostarostka obce Radimovice Alena Rejhová a její kolegyně Lucie Vávrová.

„Jsem přesvědčen, že ceny Zlatý erb jsou ve správných rukou a že naši reprezentanti, krajští vítězové jednotlivých kategorií, budou v celostátním kole soutěže stejně úspěšní jako naši zástupci v minulých letech,“ řekl mimo jiné hejtman, který měl nad soutěží záštitu.

Výsledky krajského kola (podle kategorií)

 

Nejlepší webová stránka města:

Jablonec nad Nisou

Osečná

Česká Lípa

 

Nejlepší webová stránka obce:

Rádlo

Radimovice

Dlouhý Most

 

Nejlepší elektronická služba:

Jablonec nad Nisou: Jablonecká rodina

Všelibice: E-KOMUNIKACE

Zásada: E-podatelna

 

Cena veřejnosti:

Radimovice

 

 

Vítězové jednotlivých kategorií postupují do celostátního kola, které bude vyhodnoceno na konferenci ISSS dne 12. 4. 2010 v Hradci Králové.

Další podrobnosti, složení poroty a podrobný výpis bodů členů poroty naleznete na stránkách soutěže http://zlatyerb.obce.cz v sekci krajského kola.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky