Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Sychrov navštívilo na šedesát dopravních atašé ze zemí EU

Mgr. Langer Jiří

  • 25. 06. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:8334|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

V rámci Attache trip neboli společné cesty všech atašé pro dopravu z členských zemí EU, kteří jinak v Radě EU projednávají na úrovni pracovní skupiny Rady dopravní problematiku, navštívili atašé 18. června Liberecký kraj, speciálně zámek Sychrov. Šedesátku hostí přivítal hejtman LK Stanislav Eichler a ředitel zámku Miloš Kadlec.

Hejtman informoval atašé o dopravní politice kraje a také o problémech při výstavbě silnice z Hrádku n. N. přes polské území do Saska.

„Využijte svého mandátu a zkuste přispět k vyřešení zatím patové situace, kdy se staví v Německu a u nás, ale polský zhruba jeden kilometr stále chybí,“ řekl hejtman.

„Cesta se uskutečnila v rámci předsednictví České republiky Radě EU, a tak se letos tato poznávací cesta uskutečnila u nás. Po dvou dnech v Praze vyjeli atašé do našeho regionu, kde navštívili Český ráj – Hrubou Skálu, Sedmihorky a Dlaskův statek, a pak měli půldenní program na Sychrově,“ doplnil vedoucí Zastoupení LK v Bruselu Pavel Branda.









Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky