Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Sympózium na téma revitalizace Brownfields (neprůmyslových deprimujících zón)

Futerová Linda

  • 19. 05. 2005 00:00

Sdílet článek

[id:2852|autor:Futerová Linda|email:linda.futerova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:724 030 320|aktualizace:]

Dne 25. května 2005 pořádá Katedra podnikové ekonomiky Hospodářské fakulty Technické univerzity v Liberci sympózium na téma revitalizace Brownfields (neprůmyslových deprimujících zón) v Libereckém kraji. Tato akce se uskuteční v konferenčním sále bývalého Okresního úřadu v Liberci. Záštitu nad tímto sympóziem převzal Vít Příkaský, člen Rady Libereckého kraje, pověřený vedením resortu hospodářského a regionálního rozvoje a Ivan Jáč z technické univerzity, který je vedoucího projektu.  

Sympózium je určeno především pro starosty obcí a případné investory. Klade si za cíl seznámit starosty obcí a případné investory s možnostmi revitalizace brownfields v Libereckém kraji, představit katalog investiční příležitostí takovýchto objektů, prezentovat získané informace a nabídnout objekty k revitalizaci,“ řekl Vít Příkaský.

 

Bližší informace včetně programu na tel. čísle - 485 352 344 nebo na emailu katerina.marsikova@vslib.cz.

 

Doprovodnou akcí k sympóziu bude výstava fotografií vytipovaných objektů v Libereckém kraji – více informací k projektu na:  http://ndz.hf.vslib.cz

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky