Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Tenisový turnaj Svijany open 2015 vyvrcholí o víkendu

Daníčková Blanka

tiskový mluvčí

  • 04. 08. 2015 16:01

Sdílet článek

V plném proudu je jeden z největších tenisových turnajů v Libereckém kraji, Svijany Open 2015. Mezinárodní turnaj, který se koná v Liberci již třetím rokem, je nedílnou součástí ATP challenger a jedním ze tří nejlépe obsazených v Česku. Zápasy mohou příznivci tenisu sledovat každý den, finálová klání se odehrají o víkendu 8. a 9. srpna. V sobotním VIP turnaji změří s tenisty síly také hejtman Libereckého kraje Martin Půta, který bude v neděli předávat pohár absolutnímu vítězi dvouhry.

Už v pátek 7. srpna je na programu semifinále čtyřher a čtvrtfinále dvouhry, které začíná v 13.00 hodin. Sobotní program zahájí v 10.00 hodin VIP turnaj pro partnery a v 13.00 hodin je na programu semifinále dvouhry. Zpestřením sobotního programu bude také exhibiční utkání tenisových legend. 

Svijany Open 2015 vyvrcholí v neděli 9. srpna. Dopoledne bude patřit mladým tenistům. Na kurtech se od 10:00 hodin představí nejlepší hráči severočeského kraje – Babytenis.

Finále dvouhry vypukne v 11:00 hodin. Přijďte fandit!   

Turnaje se odehrávají na dvorcích LTK Liberec, který je také pořadatelem sportovního podniku.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky