Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

V Libereckém kraji je již 53 informačních center

Mgr. Langer Jiří

  • 29. 11. 2011 10:08

Sdílet článek

 

Náměstkyně hejtmana LK Lidie Vajnerová (SOS) zahájila 25. listopadu 2011 na Krajském úřadě Libereckého kraje v Liberci setkání informačních center Libereckého kraje, které uspořádal Odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu KÚ LK společně s turistickým regionem Jizerské hory – turistický region Liberecko, Jablonecko, Frýdlantsko a Tanvaldsko.

Jednání se uskutečnilo prostřednictvím Agentury regionálního rozvoje spol. s. r. o. v rámci projektu Společný marketing cestovního ruchu turistického regionu Jizerské hory.

 „Každoroční setkání se zástupci informačních center pořádáme s cílem sdílení informací, výměny zkušeností a utužení spolupráce v oblasti cestovního ruch. Oproti loňskému roku máme o čtyři informační centra v Libereckém kraji více, tedy celkem 53, proto považujeme za důležité, takováto setkání pořádat, aby se zástupci infocenter navzájem i s naším odborem poznali a věděli, na koho se mohou s příslušným problémem obrátit,“  uvedla  Lidie Vajnerová, statutární náměstkyně hejtmana pro resort kultury, památkové péče a cestovního ruchu, s tím, že nová infocentra již fungují v Sedmihorkách, Kravařích, Vratislavicích nad Nisou a Rokytnici nad Jizerou.

Oddělení cestovního ruchu Odboru kultury, památkové péče a cestovního ruchu na setkání zhodnotilo svou činnost v roce 2011 a představilo záměry pro rok 2012.

„Zároveň jsme požádali účastníky, aby s námi spolupracovali při přípravě a účasti na veletrzích, což by mělo přinést prospěch pro všechny strany,“ řekla vedoucí oddělení cestovního ruchu KÚ LK Eva Hornová.

Upozornila rovněž na chystané změny na webových stránkách www.liberecky-kraj.cz a v datovém skladu Libereckého kraje. Zástupci informačních center se podle ní seznámili také s právě probíhajícími projekty - Marketingový projekt Libereckého kraje v oblasti cestovního ruchu, a Nová Hřebenovka, jehož leadpartnerem je Liberecký kraj a kooperačním partnerem Landkreis Görlitz, který je  financovan z Programu Cíl 3/Ziel3.

Na závěr setkání pozvaní hosté přednesli své příspěvky na téma webových portálů www.evstupenka.cz, www.nisarevue.cz, mobilního průvodce „Click“ a na závěr setkání se uskutečnil velmi přínosný workshop „Základy prezentačních dovedností“.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky