Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Ve Smržovce v pondělí začíná Slet bubeníků, bude i koncert pro handicapované

Mgr. Langer Jiří

  • 19. 10. 2012 12:36
  • Rozvoj

Sdílet článek

 

Dnes se bubeníci Pavel Fajt, Miloš Vacík, David Koller, Ephraim Goldin, Tomáš Reindl, Pavel Koudelka a kytarista Zdeněk Bína sletí do Smržovky, aby se ve smržovském Parkhotelu připravili na letošní, již jedenáctou koncertní šňůru.

Slet bubeníků 2012 pořádá město Smržovka s finanční podporou Libereckého kraje - www.kraj-lbc.cz, NADACE ŽIVOT UMĚLCE – www.nadace-zivot-umelce.cz a Vlastimila Bystrého ze Smržovky.

Úvodní koncert celého turné se koná: v pondělí 22. října od 20:00 v Parkhotelu

-          Vstupné 170 Kč předprodej/200 Kč na místě (lístky v předprodeji je možné koupit do pondělí 22. 10. do 12:00 v Infocentru Tanvald a Liberec, v Eurocentru Jablonec n. N. a v Tipsportu Smržovka)

-          Místa pouze k stání, omezený počet vyhrazených míst bude k dispozici pouze pro vozíčkáře a tělesně handicapované

-          Vstup do sálu od 19:15 hod.

 

Koncert pro handicapované děti i dospělé a jejich doprovod a pro další jinak znevýhodněné skupiny mládeže i dospělých (ohrožené sociální skupiny, maminky a tatínkové s dětmi na rodičovské dovolené, finančně slabé děti a mladiství apod.) se koná:

v úterý 23. října od 16:00 v Parkhotelu

-          Vstup zdarma

-          Bezbariérový přístup

-          Vstup do sálu od 15:30 hod., děkujeme za pochopení

 

Více na www.sletbubeniku.cz, www.smrzovka.cz, www.parkhotel-smrzovka.cz

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky