Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Vítání jara v APOSSu se zúčastnil krajský radní Pavel Petráček

Mgr. Langer Jiří

  • 20. 05. 2011 14:54

Sdílet článek

 

V restauraci U Kořínků v Nové Vsi u Chrastavy se ve čtvrtek 19. 5. za účasti krajského radního pro sociální věci Pavla Petráčka uskutečnila taneční zábava „Vítání jara“. Jak se již stalo tradicí, tuto akci každoročně pořádá APOSS Liberec, příspěvková organizace.

Letošní již 16. ročník tanečního odpoledne zahájili ředitelka pořádající organizace Ivana Vodrážková a Pavel Petráček, člen rady kraje pověřený vedením resortu sociálních věcí, za účasti starosty obce Nová Ves a starosty polského města Gozdnica. Setkání se účastnili klienti APOSSu i uživatelé Domova pro osoby se zdravotním postižením Mařenice, příspěvková organizace; Denních a pobytových služeb, příspěvková organizace, Česká Lípa; Domova a Centra aktivity, příspěvková organizace, Hodkovice nad Mohelkou; Služeb sociální péče TEREZA, příspěvková organizace, Benešov u Semil; Domova Raspenava, příspěvková organizace; Domova a Centra denních služeb Jablonec nad Nisou, příspěvková organizace a Domova pro mentálně postižené v Liberci – Harcově, o.p.s.

                                                                                                    

Akce se zúčastnily i členky Dobrovolného hasičského sboru Český Dub, které se nemalou částkou na uskutečnění akce podílely a zZpestřením letošního ročníku bylo i vystoupení břišních tanečnic.

 

Klienti všech sociálních služeb se na tuto akci těšili, protože se po dlouhé době setkali s kamarády z jiných organizací. Pozvání přijali i někteří opatrovníci a rodiče klientů. Odpoledne plné dobrot a živé hudby muzikanta Petra Voslaře Duoband roztančilo téměř všechny účastníky a dobrá atmosféra byla vidět ve tvářích všech zúčastněných.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky