Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Vratislavice nad Nisou zahájily stavbu multifunkčního centra

  • 20. 11. 2009 10:55

Sdílet článek

Stavbu Multifunkčního kulturního centra včera zahájili starosta městské části Vratislavice nad Nisou Lukáš Pohanka společně se zástupci firem, které projekt realizují. Slavnostního poklepání na základní kámen se zúčastnila také statutární náměstkyně hejtmana LK Lidie Vajnerová a statutární náměstek primátora města Liberce František Hrůša.

Do konce září 2010 tak budou mít Vratislavice k dispozici Multifunkční kulturní dům, který bude mimo velký sál pro 200 lidí, restaurace s výhledem do parku, prostor pro činnost spolků a klubů, stálá výstava věnovaná nejslavnějšímu rodáku Vratislavic Ferdinandovi Porsche také veřejný venkovní prostor, který nahradí dosud chybějící náměstí.

Lidé sem budou moci chodit i v době, kdy se v Multifunkčním kulturním domě nebude pořádat žádná akce. Nový prostor hodláme využít také na pořádání akcí jako jsou trhy nebo slavnostní rozsvícení vánočního stromu apod.,“ řekl starosta městské části Vratislavice nad Nisou Lukáš Pohanka.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky