Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Vychází Kalendář zemědělských a ekovýchovných akcí

Mgr. Langer Jiří

  • 23. 02. 2010 16:06

Sdílet článek

 

Vzdělávání a osvěta v zemědělství a ekologické výchově - to je jedna z priorit rezortu zemědělství a životního prostředí Libereckého kraje. Kalendář vzdělávacích akcí vydal rezort letos již po deváté.

            „Kalendář zahrnuje celkem 29 zemědělských akcí a 18 programů z ekologické výchovy. Na jejich realizaci spolupracujeme s celou řadou subjektů, především pak s agrárními a ekologickými neziskovými organizacemi. Opět budou připraveny akce jak pro širokou veřejnost, tak pro odborníky,“ přiblížil obsah nedávno vydaného kalendáře pro rok 2010 Tomáš Komrzý, který má na Kraji vzdělávání v oblastech zemědělství a ekologie na starosti.

            Ze široké nabídky je možné zmínit například 9. krajské dožínkové slavnosti, které se letos uskuteční v malebném prostředí Smržovky, či květnový Krajský den včely a mladých včelařů. Ten proběhne v Ekocentru Oldřichov v Hájích. Ekovýchovné akce jsou určeny hlavně dětem, mládeži, rodinám s dětmi a pedagogům. 

            Kalendář je zájemcům k dispozici v kontaktním centru Krajského úřadu, na Regionální agrární radě Libereckého kraje a také při vlastních akcích. Elektronickou formu můžete nalézt na www.ekovychovalk.cz

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky