Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Vyhlášení výsledků 9. ročníku soutěže Stavba roku LK a konference se koná 18. září v rámci Dne stavitelství a architektury

Mgr. Langer Jiří

  • 09. 09. 2013 17:53
  • Rozvoj

Sdílet článek

V multimediálním sále Krajského úřadu Libereckého kraje, U Jezu, v Liberci se ve středu 18. září uskuteční slavnostní předávání ocenění vítězným stavbám a dílům, které byly přihlášeny do 9. ročníku soutěže Stavba roku Libereckého kraje.

V rámci slavnostního vyhodnocení soutěže se od 10 hodin koná konference „Stavební fórum 2013“. „Na konferenci budou prezentována témata stavu oboru stavebnictví v ČR, informace o úspoře energií a s tím spojenou legislativou,“ uvedla radní Ivana Hujerová s tím, že nebudou chybět informace investičních akcích kraje, novém programovacím období EU 2014-2020 a krátká prezentace o přeshraničním projektu o podstávkových domech.

Před samotným vyhlášením vítězů soutěže budou oceněni úspěšní studenti středních škol a učilišť se zaměřením na stavebnictví.

Soutěž Stavba roku Libereckého kraje se vyhlašuje v těchto kategoriích: Cena Doc. Ing. arch. Karla Hubáčka Dr. h. c 2013, Cena Ing. Dr. Ješe 2013, Cena Junior, Cena Sympatie občanů Libereckého kraje a letos nově také cena Osobnost stavebnictví Libereckého kraje.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky