Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Výstava fotografií 20 let SPORTfilmu je k vidění ve vestibulu kraje

Šírová Květa

podpora odborného vzdělávání, administrace portálu EDULK.cz

  • 04. 10. 2017 13:29

Sdílet článek

Výstava fotografií s názvem „20 let SPORTfilmu – 20 let podpory olympijských myšlenek“ je od 2. do 13. října k vidění ve vestibulu sídla Libereckého kraje (U Jezu 642, Liberec). Výstava bude slavnostně zahájena hejtmanem Libereckého kraje Martinem Půtou ve čtvrtek 5. října v 10 hodin. Pozvání na slavnostní vernisáž přijal i prezident FICTS Prof. Franco B. Ascaniho z Milána.

 

Výstava fotografií je součástí 20. ročníku festivalu SPORTfilm Liberec, který právě probíhá v libereckém kině Varšava. V rámci festivalu je možné navštívit také výstavu „Kalendáře se sportovní tématikou“, která se koná do 7. října v Kině Varšava v Liberci nebo besedu na téma „olympijské myšlenky“ spojenou s promítáním filmů a s besedou dětí s Prof. Ascanim nad myšlenkami olympismu. Beseda se koná rovněž v Kině Varšava v promítacím sále Barrandoff v pátek 6. října od 10 do 12 hodin.

 

Podrobnější informace o programu festivalu naleznete na www.sportfilm.cz

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky