Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Výzva k předkládání žádostí o přidělení dotace z Grantového fondu Libereckého kraje G-12 Obnova kulturních památek - odstraňování následku škod po povodních

Mgr. Langer Jiří

  • 26. 08. 2010 13:33

Sdílet článek

 

Dne 25. srpna  2010 byla zveřejněna výzva k předkládání žádostí o účelovou dotaci z grantového fondu G-12, OBNOVA KULTURNÍCH PAMÁTEK – ODSTRAŇOVÁNÍ NÁSLEDKŮ ŠKOD PO POVODNÍCH.

Dotační titul je výhradně určenk odstraňování havarijních stavů kulturních památek na území Libereckého kraje po povodních v srpnu 2010.

Podle slov statutární náměstkyně hejtmana Libereckého kraje Ing. Lidie Vajnerové je v současné době nejdůležitější dostat potřebnou finanční pomoc k vlastníkům kulturních památek co nejdříve, aby bylo možné zabezpečit tyto objekty před zimním obdobím a nedošlo tak vlivem klimatických podmínek k jejich dalšímu poškozování.

Účelová dotace je k použití např. na nákup materiálu a služeb k zajištění stabilizace konstrukce objektu nebo na opravu objektu.

Postup k podávání žádostí, obecné podmínky a podrobnosti k výzvě naleznete na adrese http://kultura.kraj-lbc.cz/page412/Dotacni-programy/Dotacni-tituly-Libereckeho-kraje/Grantovy-fond-G-12-Obnova-kulturnich-pamatek-odstranovani-nasledku-skod-po-povodnich

Případné dotazy Vám zodpoví Mgr. Bc. Markéta Ščerbáková, telefon: 485 226 650 nebo e-mail:marketa.scerbakova@kraj-lbc.cz a Mgr. Jitka Šedinová na telefonu: 485 226 420 nebo na e-mailové adrese: jitka.sedinova@kraj-lbc.cz

Uzávěrka příjmu žádostí je dne 10. září 2010 do 14:00 hodin.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky