Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Zástupci firmy Teris společně s radní pro evropské projekty připravují seminář Arabský svět a obchodní příležitosti

Mgr. Langer Jiří

  • 17. 05. 2013 15:46
  • Rozvoj

Sdílet článek

 

Zástupci firmy Teris Karel Dach a George Karra'a, která zajišťuje mezinárodní obchod, organizaci kongresů a seminářů, tematické zájezdy a zajišťování dopravy mezi našimi podnikateli a podnikateli arabského světa, navštívili 14. května společně s členkou rady Ivanou Hujerovou a zástupci Okresní hospodářské komory Jablonec Oskarem Mužíčkem a Zuzanou Slámovou Sklárnu a minipivovar Harrachov.

Sklárnou, která byla založena již roku 1712, hosty provedl majitel František Novosad a následně i jeho syn.

Po prohlídce se uskutečnilo jednání mezi účastníky o případné pomoci podnikatelům v Libereckém trhu při vstupu na arabský trh.

„Na základě tohoto setkání se uskuteční za podpory všech tří stran ve středu 26. června seminář Arabský svět a obchodní příležitosti,“ uvedla Ivana Hujerová s tím, že seminář bude určen pro všechny podnikatele Libereckého kraje, kteří by chtěli vstoupit na arabský trh.

Hlavními tématy budou – rozvoj Blízkého východu, obchodní vztahy se zeměmi arabského světa a prognóza do dalších let, podnikatelské zkušenosti v těchto zemích, výstavy a veletrhy v zemích arabského světa.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky