Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Zvolte si Stavbu roku LK 2007!

Bc. Fulková Andrea

  • 01. 07. 2008 00:00

Sdílet článek

[id:6656|autor:Bc. Fulková Andrea|email:andrea.fulkova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 332|mobil:|aktualizace:]

Součástí letošního čtvrtého ročníku veřejné soutěže Stavba roku Libereckého kraje 2007 je i udělení ceny, o které rozhodují pouze občané Libereckého kraje. Veřejnost pomocí kupónu nebo prostřednictvím internetového hlasování může poslat svůj hlas jednomu ze sedmi přihlášených stavebních děl. Zapojte se i Vy a svým hlasem vyberte Vám nejvíce sympatickou stavbu na území Libereckého kraje.
Kupon a návod jak hlasovat naleznete v letním dvojčísle Měsíčníku LK, internetové hlasování naleznete zde.
Hlasovat můžete do  pondělí 11. srpna 2008. Výsledky budou vyhlášeny v rámci Krajských dnů, v pátek 15. srpna 2008, v 16:00 hodin na náměstí T. G. Masaryka v České Lípě. Tři vylosovaní hlasující obdrží věcný dárek.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky