Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Pozvánka na pracovní setkání „Matematika, jazyk a komunikace“, v rámci druhého setkání platformy „Rozvoj kompetencí“

Mgr. Fulková Andrea

vedoucí oddělení tiskového a vnějších vztahů

  • 29. 09. 2017 08:32
  • Školství

Sdílet článek

Realizační tým projektu Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Libereckého kraje (KAP LK) Vás zve na druhé setkání platformy „Rozvoj kompetencí“. Na čtvrtek 5. října 2017 od 12:00 hodin v multimediálním sále budovy Krajského úřadu Libereckého kraje jsme pro Vás připravili workshop s názvem „Matematika, jazyk a komunikace“, na kterém Vám ukážeme, jak mohou vypadat úlohy inspirované učebnicemi cizího jazyka a jak lze strategie určené původně pro výuku jazyků uplatnit v hodinách matematiky. Na workshopu Vás zkušená lektorka seznámí s hlavními tématy, jimiž jsou komunikace a jazyk používaný ve třídě při vyučování matematiky a kladení otázek, nepřijdete také o ukázky konkrétních situací. Dále se dozvíte jak pomocí konkrétních aktivit pěstovat mezipředmětové vztahy. Prakticky si vyzkoušíte úlohy a matematické hry, které rozvíjejí jazykové i odborné znalosti a dovednosti žáků a přispívají k aktivnímu a kooperativnímu vyučování.

Účastí na workshopu „Matematika, jazyk a komunikace“ získáte osvědčení o absolvování školení akreditovaného MŠMT ČR pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (DVPP). V případě Vašeho zájmu o účast na této akci prosím kontaktujte metodičku projektu Annu Staníkovou: anna.stanikova@kraj-lbc.cz, tel.: 485 226 474.

Pozvánku s podrobnějšími informacemi a programem akce naleznete v příloze zprávy.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky