Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Českolipská nemocnice vyhlásila zákaz návštěv

Mgr. Langer Jiří

  • 27. 01. 2015 16:38
  • Zdravotnictví

Sdílet článek

k doporučení omezit návštěvy pacientů i v Nemocnici s poliklinikou Česká Lípa. Ta se tak od dnešního odpoledne (27. 1.)  připojuje k nemocnicím v Liberci a Jablonci nad Nisou, kde byly návštěvy zakázané již v pátek 23. ledna.

 

„Vhledem k epidemickému nárůstu respiračních onemocnění a na základě doporučení hygieniků vyhlašujeme, s okamžitou platností, zákaz návštěv na lůžkách akutní i následné péče nemocnice,“ prohlásil lékařský ředitel Radek Havlas. „Zákaz má ochránit pacienty, návštěvníky i zdravotníky a platí do odvolání, ale vývoj budeme s s Krajskou hygienickou stanicí Libereckého kraje pečlivě konzultovat a monitorovat,“ dodal.

Nemocnice veřejnosti děkuje za pochopení.

Nemocnice s poliklinikou Česká Lípa, a.s. poskytuje lůžkovou i ambulantní péči v spádové oblasti se 110 tisíci obyvateli. Vlastníkem 100% akcií je Liberecký kraj. Aktuálně provozuje 347 akutních lůžek, 6 lůžek DIOP a 122 lůžek následné péče. Zaměstnává 827 lidí.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky